Gelişmiş Arama »
2007 REKLAM OTO ARAÇ KAPLAMA KONYA
Firma TipiPerakendeciİrtibatİbrahim Türkoğlu
Ürün TipleriHizmetYerleşimKonya - Selçuklu
Bekleyiniz
MAĞAZADA ARA

 

.:: Firma Profili ::.

2007 REKLAM; Konya da 2007 yılından günümüze araç kaplama ve araç giydirme alanında profesyonel olarak hizmet vermektedir.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden Firmamız, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Hedef Kitle memnuniyetini önemsememiz yılların firması olmamızda en büyük etkendir. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Firmamızda; Her marka ve model otomobil, ticari araç, minibüs, otobüs, kamyonet ve kamyon gibi tüm araçlara kaplama yapılmaktadır.

Geçen zaman içinde pek çok şahıs, kurum ve kuruluşların her tip aracına folyo kaplama işlemi yapılmıştır.

Firmamız; kaplama hizmetinin yanında, araçlara giydirme işlemi de yapılmaktadır.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman en iyi ürünü ve en iyi hizmeti sunmayı, müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Kaliteli hizmet anlayışı ile hem müşteri memnuniyeti hem de kurumsal fayda sağlamak amacıyla araç kaplama ve giydirme alanında her türlü ihtiyaca cevap veren firmamız, hedef kitlesine en kaliteliyi en ekonomik yönüyle sunma çabasındadır.

Misyon;

Her zamankinden daha yüksek bir performansla, Araç kaplama ve giydirme alanında hizmet ve kaliteden ödün vermeden en iyi hizmeti sunmak koşuluyla hedef kitlenin sektörle ilgili ihtiyaçlarına zamanında uygun çözümler üretmek.

Vizyon;

Müşterilerimize faaliyet alanımızla ilgili ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmak,

 

                       İLETİŞİM

 

ADRESİMİZ

.

  TELEFON 532 230 98 49   Karatay Sanayi Erkanlı Sokak No: 73
  E-MAİL [email protected]   Selçuklu - KONYA

 

 

Yazılım : Cengizhan Tekin